„Megkaptuk a megrendelt könyvet, és bár bíztam benne, hogy fantasztikus, felülmúlta a várakozásomat! Lányom 2 hónapja jár pszichiátriáról pszichiátriára depresszió és végül krízis miatt.. odaadtam neki a könyvet, melyet a kórházban kiolvasott 2 nap alatt, imádta. Pár napra rá, tegnap kijött onnan teljesen más világrálátással a fejében! Többet ért, mint 10 pszichiáter és pszichológus!!! Köszönjük, gratulálok hozzá!” (A. Rita)
„A Varázsfelhő az első könyv, amit a lányom magától olvas a takaró alatt elemlámpával!!

-Anya ez nagyon jó

(8 éves) Köszönöm!” (F. Melinda)
„A legjobb, amit valaha olvastunk. Köszönjük! :)” (T-V. Judit)
„Ezért a könyvért óriási hálával tartozom! Van egy 8 éves kislányom. Sajnos, már néha tehetetlennek éreztem magam, nem tudtam, hogyan segíthetnék neki. Iszonyatosan szorong, fél. Napi 2 fejezetet olvasok nekik (öcsse 6 éves), hatalmas nagy lépést jelentett már az első este. Azt gondolta, hogy ha meghalunk, ott vége, nincs tovább. Ez a könyv nagy előrelépést jelentett. Sajnos, azt érzem, teljesen hypochonder… szinte minden nap hoz valamit… pl. a barátnője azt mondta, ismerősei a Karib szigeteken voltak, nem vizezték be magukat, beleugrottak a vízbe és leállt a szívük. És ezt ő már sírva, teljes félelemmel meséli.

Jómagam is a spiritualitás irányába mozgok, de nem tudtam még ezt lefordítani az ő nyelvezetükre. Most a könyvből „táplálkozunk”, kukázzuk a rossz érzéseket, cserélgetjük a rossz pálcát.

Ma bővítettük azzal, hogy mindig meg tud bizonyosodni a varázsszálak ottlétéről, tehát az Isten vele is ott van.

1000 hála és köszönet, reméljük, lesznek még testvérei ennek a szuper könyvnek. Minden jót, tisztelettel. Anita

Apropó, azt még meg kell jegyeznem, a 6 éves kisfiam nem nagyon értékelte eddig a meséket, izgett-mozgott, belebeszélt, stb. Ez a könyv az első, ami úgy leköti, ha közben elmegy WC-re: „Anya várj meg, addig ne olvass!” És sokat nevetnek rajta, úgy igazán! A mese végén mindig átbeszéljük, hogy miről szólt. Szenzációs!” (M. Anita)
„Fantasztikus könyv!! Felnőttnek és gyereknek egyaránt! Személy szerint kötelező olvasmánnyá tenném minden korosztálynak, szülőknek is :-) beleivódik az ember lelkébe, szívébe. A gyerekek már délután várják, mikor olvasom már! Isszák minden szavát! Tényleg csodás!” (I. Mónika)
„Nagyon érdekes, teljesen másra számítottam. Három vagy négy fejezeten vagyok túl, emésztenem kell, mintha valami Shakespeare-t olvasnék … azt hiszem, mi felnőttek nagyon túlbonyolítjuk az életet, szinte furcsa elgondolni, hogy is lehetne, kéne csinálni dolgokat Nem spoilerezek, vegye meg mindenki ” (Sz. Cs. Anikó)
„Kedves Varázsfelhő! Teljes szívemből gratulálok a hihetetlen egyszerűen és egyben gyönyörűen varázsolt írásához!!! Én 3 hete olvasom a gyerekeimnek és nem végzünk vele! Hihetetlen hatással van a 8 éves nagyfiamra! El tud aludni rajta!! Pár oldal után..ezért nem érünk a végére..Soha eddig nem volt ilyen nyugodt esténként! Eddig a meseolvasás után mindig tv-kellett kapcsolni...sőt alig várta, hogy vége legyen a mesének..ugyanis az ő elmondása szerint, csendben azért nem tudott (eddig!) elaludni, mert a fejében akkor jönnek a hangos gondolatok és nem hagyják békén... Teljesen elmélyül a történetekben...és a szemem sarkával látom, hogy csinálja Soma feladatait! Biztos vagyok benne, ha elolvassuk, kezdhetjük is elölről ! Szóval én most is érzem azt a Bizsergést...remélem érezhető az üzenetemből!! További sok jó Varázslást kívánok! Köszönettel: J. F. Mária”
„Mindenkinek szól, a legkisebbek is értik és mindenkinek hat. Csodálatos, elgondolkodtató...sorsfordító!” (Sch. G. Ágnes)
„Rengeteg szép mesekönyvünk van, de kisfiamat egyik sem érdekelte eddig, és azóta sem... Két és fél évesen a Varázsfelhő az 1. könyv, amivel le tudom kötni!!! Végre eljöttek azok az esték, amiket régóta vártam! Én felolvasok Neki, és Janika hozzámbújva hallgatja Mégegyszer köszönjük!!!” (V. Éva)
„Kötelező olvasmánnyá tenném az iskolákban! A gyerekek imádják és rengeteget változtak (pozitív irányba) mióta olvassuk. Már majdnem a végén járunk, megkérdeztem mi lesz, ha kiolvassuk? Mire a válasz: Elkezdjük elölről! Köszönjük!” (H. bernadett)
„Ez egy csodálatos könyv, én megvettem a kis unokámnak, kiolvastuk és azóta le sem teszi, mindenhová ölelve hordja magával és mindenkinek mesél róla!” (V. B. Erzsébet)
„Elkezdtük olvasni a 6 ill. 8 évesemmel...3. fejezetig egy fél pisszenés nem volt. 8 évesem azt mondta: anya ígérd meg, hogy holnap már reggel folytatjuk!!!

Együltünkben egy csomót olvastunk...pisszenés nélkül hallgatták.....nagyon elgondolkodtak rajta mindketten....én meg hát...teljesen oda vagyok…”

(G. Renáta)
„Amióta megvan már 2x elolvasták! Julcsi kedvenc könyve!!! Ezzel a könyvvel szerette meg az olvasást!!! Nagyon jól olvasható, érthető a kicsik számára. ” (F. Beatrix)
„5 éves kislányomnak vettem meg a könyvet, amikor az Édesapám meghalt pár héttel ezelőtt. Akkor még nem is tudtam, hogy még témába is vág, és ezen a nehéz helyzeten is mennyit fog segíteni.... mindkettőnknek!! Már beszéltem a Jézuskával, hogy ez a könyv legyen a fa alatt a család többi gyerek tagjának . Kislányom azt mondta, azért jó mert "megtanítja úgy használni az agyunkat, hogy semmi rossz ne érjen minket". Hálásan köszönöm, hogy megszületett a könyv!” (B. Katalin)
„Köszönöm szépen megkaptam! 89 éves édesapám is nagy érdeklődéssel olvasta - tudni kell róla olvasni nem szeretett soha - és csak mesélt, mesélt, mesélt......”( T. L. Hilda)
„Nekem meghalt a kutyám és ez a könyv nagyon jó volt.” (B. Bianka 10 éves kislány)
"Kedves Edit! Tegnap vettem át a könyvet és szeretném megköszönni!!!

Én már délelőtt kiolvastam(nem tudtam letenni), este meg már a 2 éves kislányomnak olvastam fel. Aztán altatás után Apuka ezzel feküdt be az ágyba, ami azért is furcsa, mert a pesszimista énje nagyon elhatárolódik az ilyen könyvektől, elméletektől (bár titkon megsúgom, miatta rendeltem meg a könyvet :) Annak ellenére, hogy életünk legboldogabb időszaka ez a kislányunk megszületése, az idei év sok bajt tartogatott és az erőtlen próbálkozásaim Apuka meggyőzéséről, hogy másképp kell gondolkoznia, éreznie, folyton kudarcba fulladtak, és azt éreztem lassan "magával ránt" és minden reggel közösen a rossz varázspálcát vesszük fel.

Azt láttam ma reggel rajta, hogy már elhiszi és mindent el fog követni, hogy a gondolatait befolyásolja, vagy ha úgy tetszik, kukába dobja.. Ez a könyv kellett és én ezt tudtam, nem csak reméltem! Minden érezhetően szeretettel írt mondatáért köszönetet kell mondanom! Tudom és hiszem, hogy sok minden meg fog változni az életünkben és ehhez Önre volt szükség.” (K. Anikó)
„Ezt a könyvet biztosan a kötelező olvasmányok közé venném fel! Minden gyermekkel megismertetném! Tanulságos, oktató, szórakoztató, egyszerűen nem lehet letenni!” (H. Erika)
„ Ez a könyv bearanyozta az életemet, miközben a történeteket meséltem 7 éves kislányomnak. Mostanra másodszorra olvassuk és viszi magával iskolába, olvassa a gyerekeknek, a tanító néni is beleolvas és mostanra a 2. 10 db-os rendelésnél tartok :) …” (K. Kornélia)
„Nekünk is nagyon tetszik. Amikor elkezdtem olvasni a gyerekeknek este, még az ágyról ugráltak lefelé és viháncoltak. Pár percen belül megnyugodtak és csendben ülve hallgatták. És megmondom őszintén nekem is szükségem van erre a történetre. ❤ Egyébként a gyerekek 5 és fél ill. 2 és fél évesek.” (A. S. Gabriella)
„Ilyen csodás könyvet még nem olvastam, gratulálok az írónak! Tökéletesen vezet rá gyereket (felnőttet) a lélek dolgaira! Mi imádjuk ” (B. Erika)
„Ezt tényleg érdemes volt megrendelni! Minden este várja Hunor a következő fejezetet, sőt, egyszer nem bírta kivárni, és elolvasta egyedül, előtte maximum egy oldalt olvasott, ebből pedig 9-et ” (M. Anikó)
„Elsőként én olvastam el, aztán a férjem, sőt, 9 éves Ábel fiam is már 2 részen túl van. Férjem azt mondta, hogy minden szülőnek és gyereknek oda kellene adni.” (O. Ági)
„Tanítónő vagyok. Az osztályomnak fejezetenként felolvastam a Varázsfelhőt. Utána beszélgettünk róla. Amikor a végére értünk, azt mondták, kezdjük elölről.:) Értették, átérezték, mindig várták, és kérték a következő fejezetet! Volt olyan anyuka, aki megvette otthonra, és nagyon tetszik neki! Feltétlenül megrendelem a folytatást...lesz nagy öröm az osztályban! Ez a könyv útmutató a boldog élethez, és ez a legfontosabb, amit taníthatunk a gyerekeknek,... az iskolában is! Köszönöm, hogy ehhez megkapom a segítséget a könyvek által!” (L. H. Márta)
"Kedves Edit! Azt szeretném kérdezni,hogy tervezi-e vagy esetleg van-e már a Varázsfelhőnek folytatása? Mert "sajnos" kiolvastuk már és a nagyfiammal a rabjává váltunk a meséinek! Annyira jó,hogy ezt valaki leírta és egyre többen vagyunk akik ezt az élet utat járják.Köszönöm a meséit és bízok benne,hogy lesz folytatás! :)  Minden jót kívánok! (B. N. Ági)
„Végre nekünk is meg van a könyv. Köszönöm hogy létre jött és hála érte :)
Imádjuk, sokkal könnyebb így a gyermekek számára átadni a fontos üzeneteket.....” (P. Zsanett)

 
„Szerintem nem korhatáros 1 - 100 éves korig.
Az én kisunokám nagyon szereti, sokat emlegeti Mirellát és a pálcát. Azóta apa is kiolvasta és most a mama következik. ..„(G. Mária)

 
„Mi is nagyon megszerettük. Lilinek sokat segít, és bevallom nekem is fordított a felfogásomon.... Azóta figyelek arra hogy ne a rossz varázspálca legyen a kezemben...  Köszönöm szépen!” (Sz. Rita)
„18 hónapja olvassuk, és még mindig csodát tesz… :) " (J. F. Mária)
"Az ovisommal az óvónénije ismertette meg a könyvet. Megvettük itthonra, mert aaaannnyira jóóó :) Azóta az ovisból iskolás lett és még mindig gyakran előkerül esti mese olvasásnál. A 3.-os és az 5.-es lányom is szívesen hallgatja újra a történeteket. Ahogy tegnap Noncsi mondta: Olvasol a Varázsfelhőből? Az mindig megnyugtat :)" (B. Anita)
"A kisebbik fiam 2 éves és imádja, a nagyobbik 5 és ő alkalmazza is a benne hallottakat." (M. Szilvia)
"Védőnőként s ami még fontosabb 3 gyermekes édesanyaként is csak ajánlani tudom. Alap könyv egy család életében!" (Sz. Hajnalka)
"Az én lányom 4,5 éves. Már harmadjára olvasom neki. Imádja! :) " (D. T. Brigitta)
"Ez egy CSODAKÖNYV! Gratulálok hozzá és hálásan köszönöm, hogy megírtad nekem is. Nagyon jól használható, gyakorolható és a hatása fantasztikus! Külön köszönet a nagy betűméretért, mert így szemüveg sem kell hozzá. :) " (N. Sz. Zsuzsanna)
"Most fejeztük be a hatéves fiammal, és máris kéri a folytatást.... :) (B. Zsolt)
"Megunhatatlan :)" (Sz. Regi)
"...elvarázsolt:)...
idèn közös olvasmányunk lesz a suliban...ezzel indítjuk a tanèvet:)" (B. Edit)

 

1
"Kedves Edit! Nagyon hálás vagyok neked ezért a könyvért :) A kisfiam édesapám halála óta szorong, nem tudja elfogadni, ami a legrosszabb beszélni sem tudott eddig róla, csak annyira elhatalmasodott ez a dolog, hogy szinte retteg hogy én vagy Ő esetleg meghal és mi lesz azt után. Az egyik kedves barátnőd Borika ajánlotta ezt a könyvet :). A kisfiam mindennap követeli az új részeket, és kérte hogy ha befejeztük akkor az elejétől végig egyben szeretné hallani :). Olvasáskor még engem is teljesen hatalmába kerít annyira hogy megborzongok :) abba, hogy milyen evidens dolgok lennének ezek és hol felejtettük mindezeket el???. :). Nagy ölelés és köszönet még egyszer ezért a csodás élményért amit a könyveddel okoztál! Tünde & Laca"
"Én olvastam, a férjem halála után vettem meg, sokat segített. Nagyon hálás vagyok érte. Nem tudtam letenni a könyvet." (K. Istvánné)
"Mi is nagyon szeretjük! Nemcsak a 4 éves kisfiam, hanem a felnőttek is sokat tanulhatnak belőle. Mi esti mesének olvastuk és az egész család összegyűlt a nappaliba ilyenkor!" (Sz. M. Anita)
"Kedves Edit Kiolvastam a könyvet! Nem találok megfelelő szavakat... ÉLMÉNY volt, csodálatos ÁLTALAD készített rajzokkal! Mindig jól megnéztem a rajzokat... :) nagyon szép illusztráció MIND!           A könyv olyan, mint az ismert “Titok” c film/könyv... :)Nagyon NAGYON boldog vagyok, hogy ezt a tudást még fiatalon megkaphatja majd Dorka lányom!!!   Csupi kutyusom szörnyen hiányzik, de a könyv segített a fájdalmam enyhítésében!                  Férjem hétvégén kezdi majd olvasni, nagyon várja már... nézte, hogy olvasás közben mosoly, könny járta át az arcom! :)                                     Köszönöm, szívből!!!                                        További sikereket kívánok, vagy ahogy a könyvben van: “A nap süssön le Rád, szerencse kísérjen az utadon és érjen Téged minden jó a mai napodon, amerre csak jársz!” :)" (H. Ági)
"Csodálatos ez a könyv. Szinte éreztem a belém sugárzó erőt ahogy olvastam. Csak ajánlani tudom." (B. Erika)
"Mi is olvassuk a 4 évesemmel! Érdekli. Tegnap este azt mondta: Anya ma egész nap a jó varázspálcám volt velem! Ma jó voltam!" (L. Krisztina)
"Bent fekszem a gyerekekkel, amikor anya meséli...:)" (G. István)
"Ez a könyv KINCS! A 4!!! éves gyermekem is érti és alkalmazza. Simán közli velem, hogy cseréljem le a varázspálcámat, mert a rossz van nálam!" (Sch. G. Ágnes)
"Nagyon jó könyv. Kislányommal már háromszor olvastuk át, és még  mindig tud újat mondani." (K. Rita)
" Kedves Edit! Csodálatos, letehetetlen. Jó magam két immár felnőtt gyermek anyjaként, közel 30 év pedagógiai gyakorlattal a hátam mögött nagyon sajnálom, hogy nem korábban született a mű. Bizonyára becsempésztem volna mind anyai, mind tanítói gyakorlatomba. De örülök, hogy megszületett, örülök, hogy a kezembe került, mert jelenleg trénerként, mentorként, s talán majd egyszer nagymamaként hasznosítani tudom, csakúgy mint Gunagriha üzeneteit! Hálásan köszönöm! Gratulálok és nagy érdeklődéssel várom a folytatást. Szeretettel: Vígh Lilla"
„Az elmúlt héten megkaptuk a Varázspillangót. Ezt is karácsonyi ajándéknak szántam, mint tavaly a Varázsfelhőt. De az idén ez már nem kerül a fa alá... Annyira vártuk, vártam, hogy nem bírtam ki karácsonyig, még aznap este megkapták a gyerekek amikor megérkezett, és el is kezdtük olvasni. Fantasztikus könyv lett ez is! Szívből gratulálok hozzá! A Varázsfelhő akár a gyerek agykontroll alapkönyve is lehetne, hisz észrevétlenül megtanulhatják belőle az alapokat. Arról nem is beszélve, hogy milyen pozitív viselkedési formákat, emberi értékeket közvetít, csakúgy mint a Varázspillangó. A Varázsfelhőt háromszor olvastuk, megunhatatlan. És a Varázspillangóval is valószínűleg így leszünk. Reméljük még nagyon sok hasonló jó könyvet olvashatunk tőled!” (T. Andrea)
"A Varázsfelhőben minden benne van és olyan módon, ami teljesen érthető a lányom számára. A könyv igazi varázsa, hogy este, olvasáskor nyugodt, békés, szeretetteljes légkört teremt. Ahogy haladunk újabb es újabb témák, gondolatok kerülnek elő a lányom életéből és korábban megoldatlannak tűnő helyzetekre találunk megoldást.  Amiket magam  próbáltam elmagyarázni neki, azok egyszerre világossá váltak számára a könyvben leírt történetek alapján.                                                              Élmény olvasni a könyvet. Sokat tanulok én magam is belőle.

Es most kezdjük az olvasást. :)

Őszinte hálával: Kriszta" (S. Krisztina)
"Kedves Edit :) Most jutottam el a könyv végére.Hát leírhatatlan...

Imádtam minden sorát és biztos nem csak egyszer fogom elolvasni! A 15 éves gyermekem ma kezd bele a könyvbe. Mondtam neki hogy mindenképpen el kell olvasnia. Nagyon várom a 2-dik kötetet! Addig pedig Bandi bácsi sorait én is kiteszem valami jól látható helyre ;) Legyen Nagyon szép napja és ha szabad kérni ilyent aķkor kérem értesítsen ha már megvásárolható a második kötet. Szeretettel ölelem: Andrea" (H. Andrea)
"Véleményem a könyvről: egyszerűen CSODÁLATOS! Drága Barátnőmtől kaptam 38. születésnapomra ezt a szuper jó

könyvet, szilveszter este, ma január 1 van, kiolvastam, egyszerűen nem tudtam lerakni. Mindaz a tudás benne van a könyvben, amit 2 éve folyamatosan innen-onnan nehézkesen összeszedtem, időt, energiát nem kímélve... Hálás köszönetem a könyv írójának a csodás könyvért! Mindenkinek szívesen ajánlom, ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasnia!!!..... Köszönettel: Tünde" (O.T. Tünde)
"Szép estét! Anyától kaptam a könyvet, csodálatos! Segít jó és rendkívüli anyának lennem. Hálás vagyok minden soráért! Köszönöm! " (J. Piri)
"Kedves Edit! Nagyon szépen köszönöm ezt a csodaszép könyvet! Sok hasonló könyvet olvastam, tanulmányoztam már, de

ehhez foghatót még nem találtam eddig. Gratulálok az írásához és a szép rajzokhoz is! Fantasztikusan van megírva a könyv,1-2 nap alatt olvastam ki, vagyis olvastam fel a 9 éves Ádimnak, akinek szintén nagyon tetszett. Hálásak vagyunk érte!!! Már most azon gondolkodom, hogy kiknek is fogom ajánlani, hogy minél több ember megismerje. Áldott legyen az élete! Szeretettel, Csilla" (M. csilla)
"A legjobb könyv amit valaha vásároltam! 

Köszönjük!  Nem terveztem, hogy regényt írok, de muszáj elmondanom, hogy a 8 éves leánykám annyira pontosan tudja a lényeget kivenni belőle. Ma este már a család többi tagja is bekapcsolódott egy fejezet erejéig és már jelentkeztek, hogy ök is szeretnék elolvasni. 5 lányom van különböző életkorban, szóval nálunk nagyon jó helyen van ez a könyv. Mellesleg nekem is nagy szükségem volt rá."  (V. katalin)
"Örülök, hogy a mai felgyorsult, elanyagiasodott és "csodamentes" napjainkban kapható ilyen mesekönyv! Ügyesen és játékosának tudom bevezetni a kislányom a csodák világába." (H. F. Veronika)
"Kedves Edit,szeretném megköszönni, hogy munkájával szebbé varázsolta életünket.

A könyv egyszerűen csodalatos J Nálunk ugye a Jézuska hozta es amióta megvolt, minden este egy fejezetet olvastunk belőle együtt a 7-eves kisfiammal, Dáviddal. Dávid imádta és alig várta a következő estét, amikor az ágyban összebújva olvastuk tovább+ a boldogság iskoláját. Nekem is sokat adott a könyv és az az érzésem, hogy a kisfiam is általa egy kissé megváltozott. Mintha néhány dolgot átértékelt volna. Köszönöm hogy gyerek nyelven sikerült elmagyarázni, mi a legfontosabb az életünkben. A szívből jövő szeretet." (H. Denisa)
"Nagy boldogsággal vettem kezembe a  könyvet! Igazán magával ragadó!...

A gyerekeimnek is nagyon tetszik! Ma igaz hogy csak a 4.fejezet következik, de már alig várjuk a folytatást!
Hálás szívvel köszönöm Önnek! Reménykedem hogy lesz még hasonló kiadványa!" (P. Gabriella)
"Nagyszerű könyv! Élvezetes olvasmány felnőtteknek is! Kedves, lényegre törő ... valódi kincs a gyermekeknek is!" (T. B. Mónika)
"Kedves Edit!

Amikor itthon jártam,  Barkó Juditnál is voltam (Duna TV, Lélek boulevard) és ő ajánlotta nekem ezt a könyvet.  Nagyon köszönöm mindkettőtöknek, Juditnak, hogy ajánlotta, neked pedig, hogy megírtad.  Felolvastam a pici fiunknak, ő pedig megértette. És ez a lényeg!  

Azt mondta valaki, hogy a magyar Kis herceg? Igaza volt! Ezt kéne elsősorban mesélni a gyerekeknek esténként. Tegnap beszélgettem a kisfiammal és mondta, hogy szokott meditálni. Na mondom, brávó. És, kérdeztem, nem jönnek a gondolatok? De, azt mondja, de berakom a kosárba, aztán egyszer csak elfogynak. Van nekem itthon egy Mesterem :)

Áldás, békesség mindkettőtöknek! "(K. Cecília Svájc)
"Ez a könyv egy remekmű , nagyon szeretjük. Bevallom helyenként igen elgondolkodtatott és tanított engem is.

. Egy javaslatom lenne a könyv kapcsán, mégpedig az,hogy nem csak a mi gyerekeink szorulnak rá erre a fantasztikus tudásra, hanem más országok gyerekei is, akik nem magyar anyanyelvűek, ezért szuper lenne lefordítani más nyelvekre is. Az ötlet onnan származik, hogy külföldön élünk, és egy többgyerekes családnál dolgozunk, és igen igen észreveszem a spiritualitás, a hit hiányát. És egy gyerek szívbe ez a csodálatos mese , ami nem is mese , vissza hozhatná a hitet. Tisztelettel és csodálattal B. Zsófia"
"Fantasztikus a könyv! Barátnőm, aki egyben kolléganőm adta kölcsön. ....

Mindezt 24  óvodás  szeme láttára, könnyektől meghatódva, hiszen úgy gondolta én vagyok az a személy, aki örömmel elolvassa ezt a könyvet. Valóban. Hálás vagyok a dajkanénimnek, hogy Rám gondolt, amikor elolvasta. Valóban én vagyok az a személy, aki le sem tudtam tenni, míg el nem olvastam a könyvét. És ma mondtam az ovisaimnak hogy megírtam a télapónak a levelem, amiben kértem tőle egy olyan könyvet, amit kölcsönkaptam a dajka nénitől. A főszereplőhőz hasonlóan én is minden nap várok... valakire...aki mindig jön is.

Már az ovisaim is várják, hálásan köszönöm, hogy megírta ezt a könyvet. Örömmel meséltem a kolleganőimnek is róla. Mostmár mindenki kíváncsi rá!" (B. Á. Judit)
"Nehéz megfogalmazni, hogy mennyire elbűvölt a Varázsfelhő! Csodálatos! Fantasztikusan van megfogalmazva benne...

a gyerekek nyelvén az Igazság! Végig az volt az érzésem, hogy nem egy könyvet, hanem az Igazságot olvasom! Ha ez az üzenet eljutna mindenkihez - kicsihez, nagyhoz -, akkor jobb lenne a világ! Minden este alig vártam a folytatást, de hagytam magamnak időt a befogadásra. Azóta próbálom gyakorolni a Boldogság Iskola házi feladatait.

Hozzájárult ez a könyv is ahhoz, hogy kihúzzam magam a lelki slamasztikából, amibe belesodródtam. Ezért nagyon hálás vagyok! Nincsenek véletlenek, jókor, jó helyen futottam bele ebbe a csodálatos könyvbe!

 A hosszútávú boldogság titkos receptjét ajándékoztad nekem ezzel a könyvvel.

 Alig várom, hogy a gyermekeim picit nagyobbak legyenek, hogy nekik is mesélhessem. Hálával teli a szívem, hogy ők már egy ilyen "másabb" felfogásba születtek bele, örömmel tölt el, hogy a spiritualitásra egyre többen nyitottak manapság. Kívánom, hogy minél több felnőtthöz és gyermekhez eljusson ez a könyv és az üzenete! Minden jót és szépet kívánok a továbbiakban is!" (A. Panna)
"Elolvastam!

A magyar Kis herceg!  Köszönöm!" (Gátszegi Maggie)
"Olyan boldogító érzés volt, hogy más is látja, éli, érzi, amiről 

hosszú évek, évtizedek óta …úgyis tudod! HÁLA érte(d)    Jelentem: a könyved vándorútra indult: már kiolvasta egy válófélben bánkódó, és hamarosan egy kislányhoz kerül.

Szívből gratulálok, és csupa öröm, ha minél több gyermekhez, felnőtthöz eljut…hisz szívvel írtad" (Barkó Judit)
"Kedves Edit! Nagy izgalommal kezdtem olvasni a Varázsfelhőt, hiszen kifejezetten spirituális mesekönyvek nem jellemzőek a könyv piacon.

Nagy űrt tölthet be ez a könyv a gyerekek nevelésében, hiszen vallási hovatartozástól függetlenūl ad egy világképet, amelyet nekūnk legalább egy évtized alatt sikerült kialakítani felnőttként. Milyen áldás lenne, ha a gyerekek mindennapjaiba, szemléletébe beépülne ez a tudás és automatikusan jó felnőtté tudnának válni. Kūlön érdeme a könyvnek, hogy egyszerű gyakorlati módszereket ad a mindennapokra. Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy a saját tudásodat át tudtad ültetni a gyerekek világába." (Pataki M.)
"Köszönet a könyvért, telihold volt, nem tudtam aludni, elolvastam. Es úgy döntöttem, nem adom senkinek !!! Kösz az élményt !!!" (Dr. Gy. E.)
"Nagyon gratulálok a Varázsfelhő könyvhöz! Épp kint ülök a levegőn és olvasom. Csodálatos!....

Kíváncsi voltam mindig, hogy hogyan is történik a meditáció, és most itt az alkalom. Köszönöm! A rajzok pedig magukért beszélnek. Tényleg varázslatos!" (B. Fanni)
"Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a lenyűgöző könyvet! Gyerekekhez szól, de talán még jobban megérinti a felnőtteket.....

 Nem sok másik olyan könyvet ismerek, amit én is egy ültő helyemben olvastam végig, és aminek újabb fejezeteit (6 és 11 éves) unokaöcséim is egyöntetűen követelték.  Ha érdekel, hogy mi miért történik, hogyan is működik az életben, hogyan lehet hatni a „szerencsére” és a „véletlenre” is, szeretnéd, hogy a gyerekeid is megértsék az élet alapvető természetét és ezáltal ne csak sikeres, hanem jó emberekké is váljanak, akkor kötelező olvasmány.

Talán mesekönyv, de nem mese." (T. Tamás)
"Kíváncsian vártam a könyvet!  Amikor a kezemben fogtam, különleges energiák vettek körül. Éreztem, hogy ez egy nagyszerű olvasmány lesz! ...
 

Ráadásul a könyv gyönyörű! Olvasmányos, a fejezetek nagyon érdekesek és izgalmasak,  még a felnőtt számára is.
Ha ezeket  a gondolatokat tudná a szülő  a gyermekének átadni, elmagyarázni ( mert nem mindenkinek sikerül), akkor valóban BOLDOGSÁG lenne.
Ha mindenki  tudna a saját „Mirellájával”  kommunikálni,  átfényesedne a bolygónk, ahol csak egy átmeneti állapotot  töltünk.
A család minden egyes tagjának ajánlani tudom.
Egy magyar tanárnő izgatottan hívott fel, hogy kötelező olvasmánnyá tenné a könyvet. És milyen igaza van! (J. Emcsi)
"Tegnap kaptam meg a "Varázsfelhő"c. mesekönyv művészi köntösbe öltöztetett példányát, melyet mohó kíváncsisággal kezdtem olvasni és nem tudtam letenni!

Áthangolt, átmelegített! A spirituális világ felépítése tanításai ismerhetőek meg belőle teljes mélységében gyermekeink unokáink számára. Segítség a szülőknek, pedagógusoknak egyaránt. Köszönjük!" (G. Sz. Jerne)
Lépj kapcsolatba velem!

Véleményed szeretettel várom a könyvről.
Kérdésedre szívesen válaszolok!


Ez az oldal sütiket használ az élmény fokozása érdekében. Tekintse meg cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat.